3. Oprettelse af sider

En af VuptiWebs styrker er muligheden for at oprette forskellige sidetyper og - ikke mindst - sider, som automatisk henter data fra vores administrationsprogram (DOFPro). I første omgang skal man vælge, hvor i strukturen siden skal placeres. Som standard har man altid en startside (Home), som hverken kan slettes, flyttes, sorteres eller oprettes på ny. Denne startside er samtidigt det øverste niveau i side-hierarkiet. Under startsiden oprettes andre hovedsider. Disse hovedsider vil (medmindre andet er angivet) blive vist som øverste menupunkter i topmenuen. Under disse hovedsider oprettes andre undersider. For at oprette en ny side skal man klikke på de tre prikker ved siden af den side, som vi ønsker den nye side placeret under. Dette åbner en funktionsmenu, hvor vi vælger sidetypen.

Fig 15.png