3.2 Opret en DOFPro Kataloger side

Når man bruger DOFPro, har man mulighed for at oprette kataloger og kategorier. DOFPro Kataloger sidetypen i VuptiWeb vil vise alle skolens kataloger fra DOFPro, som er sat til at være synlige på nettet. Det eneste du skal gøre, hvis du har valgt denne sidetype er at indtaste sidens navn (f.eks. ”Alle kataloger”) og klikke på Gem og udgiv. Alle kataloger med underliggende kategorier samt hold vil automatisk blive vist på siden.

Fig 17.png