3.3 Opret en DOFPro Katalog side

Vi kan nemt oprette en side, som viser et bestemt katalog fra DOFPro. I modsætning til Kataloger sidetypen sker dette i 2 trin:

- Indtast sidens navn (f.eks. ”Katalog”) og klik på ”Gem og udgiv”.

- Vælg det ønskede katalog i drop-down menuen og klik på ”Gem og udgiv”.

Efterfølgende vil kataloget med underliggende kategorier og tilhørende hold blive vist på siden.

Fig 18.png

Afkrydsningsboks ”Brug træ-navigation” angiver, om du ønsker kategorierne vist i en træ-struktur på midten af siden eller som underpunkter i navigationen til venstre (standard).

Fig 19.png

Under fanen ”Alternative Content” kan du skrive tekst, indsætte billeder eller links, som vil blive vist ligesom på en almindelig side. Denne alternative indhold bliver kun vist, hvis du har fravalgt træ-strukturen. Ligesom på de fleste andre sidetyper kan du også indsætte bokse i højre side via ”Alternative Boxes” fane.