3.6 Opret en IFrame side

En IFrame sidetype muliggør visning af en anden ekstern side i en foruddefineret ramme på vores side. For at kunne bruge IFrame skal vi først og fremmest vide den eksterne sides URL. Denne kan aflæses i browserens adressefelt. Derefter skal vi definere rammens størrelse på siden. Det er vigtigt at rammen hverken er for stor eller for lille, så her må I prøver Jer frem med forskellige størrelser.

- Kopiér URL på den ønskede side (f.eks. URL fra DOFPro).

- Angiv sidens navn, indsæt URLen, angiv evt. højden og gem og udgiv.
Siden vil nu vise den eksterne side som om den var en del af vores hjemmeside.

Fig 22.png