4.1 Sektionsmappen (Forside)

Sektionsmappen er en slags container, hvor alle sektioner placeres. Man kan betragte sektionsmappen som en særlig sidetype, hvor indholdet defineres af nogle foruddefinerede sideelementer. Som standard har alle Vupti sider en (og kun én) sektionsmappe til forsiden. Denne er normalt navngivet som ”Forside Sektioner”.

Fig 24.png

Hvis denne mappe af en eller anden årsag ikke kan ses under Home i menuen, så kan den nemt oprettes ved at klikke på de tre punkter ved siden af Home, som åbner Opret menuen, og vælge ”Sektionsmappe”. Når sektionsmappen er oprettet, har den stadigvæk ikke noget indhold. For at tilføje indhold, skal vi først oprette en eller flere Sektioner. Dette gøres ved at klikke på de tre punkter ved siden af sektionsmappen og vælge en af de ønskede sektioner.

Fig 25.png