4.2 Sektionsmappen (andre sider)

Som nævnt, er sektionsmodellen ikke kun begrænset til forsiden. Man kan sagtens oprette en sektionsside alle andre steder på hjemmesiden. Som udgangspunkt har alle sider i VuptiWeb en venstre menu. Da sektioner fylder hele sidens bredde, kan venstremenuen ikke vises, og derfor skal vi i første omgang fortælle VuptiWeb, at vi ønsker at oprette en side uden venstre menu og med fuld bredde. Det gør vi ved at oprette en side af sidetypen ”Fuld bredde side”.
- Klik på de tre punkter ved siden den side, som vores kommende sektionsside skal placeres under. Vælg derefter ”Fuld bredde side”.

Fig 26.png

Det eneste vi skal gøre under oprettelsen er at navngive siden i toppen. Dette navn vil også være menupunktets titel på hjemmesiden og i administrationen. Selve sektionsmappen oprettes automatisk ligeså snart vi klikker på ”Gem og udgiv”, og vi kan starte med at tilføje sektioner.

Fig 27.png