4.4 Boks Grid (avanceret)

Den simple Boks Grid muliggør hurtig tilføjelse og redigering af sektionens bokse. Men hvis du vil have en lidt mere avanceret fremgangsmåde kan du tilføje de enkelte bokse som separate sektionsdele. Fremgangsmåden:

- Opret Boks Grid som du plejer (step 1 og 2 fra det forrige kapitel), men tilføj ikke de enkelte bokse.

- Gem og udgiv.

- Klik på de 3 prikker ved siden af sektionens navn og vælg Boks (avanceret).

Fig 30.png

Dette vil åbne boksoprettelsesvindue med flere muligheder. Skriv i første omgang et navn i toppen. Dette navn vil kun kunne ses i administrationen og ikke på selve hjemmesiden

Indhold tab

- Skriv evt. overskrift som vi blive vist under billedet.
- Tilføj et billede fra mediearkivet.
- Angiv evt. URL til et eksternt billede (fra en anden hjemmeside).
- Angiv om du ønsker at bruge dette alternative billede.
- Skriv en beskrivelse. Vær dog opmærksom på det begrænsede tekstplads i boksen.
- Du kan evt. skrive underviserens navn (eller navn på den ansvarlige).
- Du kan evt. angive en dato (f.eks. holdstart dato eller dato for nyhed).
- Angiv et link som både billedet og linktekst vil linke til.
- Angiv link tekst som skal vises i bunden (f.eks. ”Se mere…”).

Fig 31.png

Import tab

Hvis du bruger DOFPro og gerne vil hente holdbeskrivelse, underviserens navn, dato og evt. billede uden at kopiere det hele manuelt, har du her mulighed for at importere data direkte fra DOFPro. I første omgang skal du navngive boksen og gemme og udgive. Efterfølgende klikker du på Import, skriver holdnummer og afkrydser ”Import nu”. Gem og udgiv. Data fra DOFPro vil nu blive hentet i de relevante felter under Indhold tab og de kan redigeres eller fjernes. Bemærk at dette er kun én-vejs én-gangs kommunikation. Hvis du redigerer eller sletter tekst, billeder mm. i Vupti, så sker der intet i DOFPro. Hvis du redigerer holdet i DOFPro, så vil det ikke automatisk opdatere bokse i Vupti. Dvs. du skal evt. køre import på ny.

Fig 32.png