4.6 Boks Tabs (avanceret)

Den avancerede brug af Boks Tabs er stort set det samme som ved Boks Grid (avanceret).

- Opret Boks Tabs sektion som du plejer, men tilføj ikke nogle tabs endnu.

- Gem og udgiv.

- Klik på de 3 prikker ved siden af sektionens navn og vælg Boks Tab.

Fig 35.png

Det eneste du efterfølgende skal gøre er at navngive tab-sektionen (f.eks. Tab 1) og gemme og udgive. Derefter klik på de 3 prikker ved siden af den nyoprettede tab og vælg ”Boks (avanceret)”.

Fig 36.png