5. Arbejde med Editoren

Editor (eller Rich Tekst Editor) er et indbygget indholdsredigerings værktøj, hvor man uden nogen kendskab til HTML kodning kan skrive tekst, indsætte billeder, videoer og links. Editoren har de mest basale funktioner, som vi også kender fra andre tekstredigerings værktøjer. Man skal dog ikke forvente, at editoren kan det samme som f.eks. Word eller andre kendte programmer. En hjemmeside skal understøtte visning på vidt forskellige enheder og derfor er tekstredigerings funktionalitet også meget begrænset. Brugere opfordres derfor at bruge standard opsætning for at sikre, at det du ser på din maskine også er det samme som en bruger ser på hans/hendes maskine.