5.3 Indsæt et billede

Hvis du ønsker at indsætte et billede, skal du følge nogle få trin:
1. Klik på ”Media Picker” ikon i editoren.
2. Naviger til det ønskede billede i mediebiblioteket til højre.
3. Valg det ønskede billede og skriv evt. titel.
4. Klik på Indsæt.I editoren brydes teksten, når du har nået slutningen af linjen. Ved tryk på ENTER får du et afsnit skift. Dvs. større linje afstand. Dette linjeafstand er foruddefineret til nemmere læsning på hjemmesiden. Hvis du bare ønsker at lave en linjeskift (dvs. mindre afstand), trykker du på SKIFT+ENTER.

Fig 42.png

Når billedet er inde i editoren kan størrelsen ændres ved at trække i hjørnerne med musen:

Fig 43.png

Bemærk, at dette kun ændrer den synlige størrelse. Rent fysisk forbliver billedet i samme størrelse som det er uploadet. Dette kan give problemer for brugere som har en langsom internet forbindelse, en PC uden meget arbejdshukommelse eller for mobile enheder. Derfor anbefales det at ændre størrelsen i et billedredigerings program før billedet uploades til VuptiWeb.