5.6.2 ARBEJDE MED RÆKKER

Efter du har oprettet en tabel, har du mulighed for at tilføje, slette og redigere enkelte rækker. Klik i en celle i den ønskede række og derefter på Tabel knap i editoren. Flyt musen til Row og her har du flere muligheder:

Fig 55.png

Insert row before: Vælg dette, hvis du ønsker at indsætte en ny række lodret før den markerede række.

Insert row after: Vælg dette, hvis du ønsker at indsætte en ny række lodret efter den markerede række.

Delete row: Vælg dette, hvis du ønsker at slette hele rækken sammen med dens indhold.

Cut row: Bruges som ”Klip” funktion, hvor du klipper en hel række til udklipsholderen.

Copy row: Bruges som ”Kopiér” funktion, hvor du kopierer en hel række til udklipsholderen.

Paste row before: Bruges som ”Sæt ind” funktion, hvor du indsætter rækken fra udklipsholderen før den markerede række.

Paste row after: Bruges som ”Sæt ind” funktion, hvor du indsætter rækken fra udklipsholderen efter den markerede række.

Row properties: Åbner et kontekstvindue, hvor du kan justere nogle række-specifikke værdier. I kontekstvinduet kan du angive følgende: