6.2.1.2 Upload af filer mens vi arbejder med indholdet

Selvom upload af filer fra mediearkivet giver større overskuelighed, er det nogle gange hurtigere at uploade filer mens vi redigerer en side i editoren eller hvis vi arbejder med sektioner (se. evt. kap. 4)

• Vælg et sted i editoren, hvor billedet skal placeres og klik på Media picker knap (indsæt et billede)
  • Naviger til mappen, som billedet skal placeres i
  • Klik på Upload knap øverst til højre
  • Vælg et billede fra din computer og klik på Åbn
  • Filen er nu uploadet og kan bruges i editoren.

Fig 71.png

Navigation her ligner det vi kender fra Windows. Den viser mappestrukturen fra mediearkivet og du kan navigere gennem mapperne ved at klikke på mappenavne.

Bemærk, at du på samme måde også kan uploade filer du ønsker at linke til. Se kap. 5.5.2.